Vergelijk en bespaar flink!


Objectieve vergelijking

Om voor u een optimale besparing te realiseren zijn wij dagelijks actief om via diverse websites scherpe aanbieders voor u te vergelijken. Wij hebben als doel u een objectieve en juiste vergelijking aan te bieden. De genoemde prijzen zijn ook altijd terug te vinden op de site van de vergeleken aanbieder. Eventuele acties zijn niet in de vergelijking meegenomen omdat deze vaak van korte duur zijn. Wij vinden dat deze acties een vertekend beeld geven bij de vergelijkingen.

Hulp bij overstappen

Wij hebben als doel uw directe besparing(en) inzichtelijk te maken. Bij slechts één aanbieder bieden wij hulp bij overstappen aan. Dit omdat wij vinden dat uw besparing(en) bij deze partij het beste tot zijn recht komt.

Om voor u een optimale besparing te realiseren zijn wij dagelijks actief om via de diverse websites aanbieders voor u te vergelijken met als doel uw directe besparing(en) inzichtelijk te maken. Indien u besluit om via ons uw contract over te sluiten naar een andere aanbieder dan kunt gebruik maken van onze overstaphulp. Indien u overstapt, krijgen wij een kleine vergoeding van de betreffende aanbieder. Momenteel kunnen we u een energievergelijking aanbieden. Voor de overstap werken wij samen met energiedirect.nl.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • het inventariseren van de actuele verkoopprijzen binnen de verschillende sectoren;
  • het onderzoeken en raadplegen van diverse bronnen (o.a. Nibud, CBS en enkele onderzoeksbureaus) om de gemiddelde kosten per huishouden in Nederland in kaart te brengen;
  • het verstrekken van informatie via internet, e-mail en telefoon over mogelijkheden tot besparing;
  • het eventueel oversluiten van uw huidige overeenkomsten naar een nieuwe, goedkopere partij;

Wij streven ernaar voor u de overstap zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Hierbij staan de volgende uitgangspunten voorop.

  • Gemak: wij vergelijken de totale markt van dienstverleners en selecteren voor u een goedkope aanbieder met een hoge klanttevredenheid.
  • Genot: wij regelen voor u het overstappen en u hebt een aanspreekpunt voor al uw vragen.
  • Gewin: U bespaart tot honderden euro’s per jaar.

Wij hebben voor energiedirect.nl gekozen omdat deze partij scherpe tarieven en een uitstekende service biedt.